„Miler je fenomen, ali nekad me je namerno nervirao“

Bundesliga 4. jun. 202115:04
Podeli:
Flik Miler
Photo by Sebastian Widmann/Getty Images

Hansi Flik, trener koji napušta Bajern i nasleđuje Joakima Leva na mestu selektora Nemačke, kaže da je uživao radeći sa Tomasom Milerom, ali da je bilo i trenutaka kada to nije bio slučaj.

Već više od decenije, Miler je važan deo Bajerna – odigrao je 518 utakmica postigao 214 golova

Vesti iz Bajerna:

„Po mom mišljenju, Tomas je fenomen. Ne uradi uvek ono sve što treba, ali kada se sve sabere i oduzme, treneru donosi više radosti nego onih trenutaka kada ste ljuti na njega – npr, kada ode na bok kada ne bi trebalo, izgubi loptu i nastane kontra. Nekada skoro da moram da se nasmejem, jer sam imao osećaj da te stvari radi namerno kako bi me malo iznervirao i kako bi mi proradio adrenalin“, rekao je Flik za zvanični sajt Bajerna i dodao:

„Ipak, on mnogo znači i za tim i za klub, nikada neće biti niko kao on više. Jedinstveno je to što je on postigao u karijeri. Pri tom, veoma je skroman i dobar momak“.

Mladi Julijan Nagelsman (33) naslediće Flika na klupi Bavaraca.

„Mislim da će se Julijan Nagelsman dobro zabaviti sa ovim timom jer ima igrače enormnog kvaliteta sa istovremeno pravim stavom. To sam mu i napisao. Oni su vrhunski tim i znaju šta je važno, kao trener moraš da ih podržiš“, zaključuje 56-godišnji Flik.

Komentari

Vaš komentar