Nojer besan na Bajern, Kan mu malo pripretio

Bundesliga 4. feb 20239:481 komentar
Getty Images/Sebastian Widmann

Manuel Nojer napravio je problem i sebi i Bajernu kada je posle eliminacije Nemačke na Mundijalu u Kataru na skijanju slomio nogu. Čini se da Nojer ima višak slobodnog vremena tokom oporavka, a njegov intervju za Atletik izazvao je burnu reakciju Olivera Kana.

U pomenutom intervjuu, Nojer je reagovao na činjenicu da je Bajern krajem januara otpustio dotadašnjeg trenera golmana Tonija Topalovića čijem je sinu Nojer kum. Topalović je bio u klubu od 2011. godine.

„To je bio veliki udarac za mene. Obavešten sam iz kluba o njegovom otkazu. To se desilo savim neočekivano. I za Tonija je to bilo veliko iznenađenje. Ne razumem zašto se to dogodilo, veoma me je pogodilo. To je možda i najbrutalnija stvar koju sam doživeo u karijeri, kao da mi je neko iščupao srce“, rekao je Nojer.

A Oliver Kan mu nije ostao dužan.

„To što je Nojer rekao o Topalovićevom odlasku ne priliči njemu kao kapitenu, a ne oslikava ni vrednosti kluba. Pored toga, sve to dolazi u pogrešnom trenutku, pred nama je serija veoma važnih utakmica“, poručio je Kan, ali nije se na tome zaustavio:

„Nojer je lično pogođen, znali smo to, nije dobro primio tu vest. Sličnu situaciju sam imao 2004. u reprezentaciji kada je Sep Majer osetio da ga je savez izdao i napustio je sve. Bio sam ljut i razočaran, ali znao sam da je prioritet zajednički cilj tima. To mi je bilo važnije od onga što lično osećam. Zato sam ćutao, nisam se javno oglasio. Manuel radi upravo suprotno. Imaćemo veoma ozbiljan razgovor o ovome“, zaključio je Kan.

Komentari

Vaš komentar