Pobeda HSV, goleade u Hajdenhajmu i Karlsrueu

Guliver

Kiša golova u subotnjem programu 17. kola Cvajte. Na četiri meča postignuta su čak 24 gola.

Najviše ih je bilo u Hajdenhajmu, čak devet. Tamo je istoimeni tim savladao Regensburg 5:4. Poveli su gosti preko Ovusua u 14. minutu, a onda preokret i 3:1 za domaćina u 39. minutu. Strelci su bili Klajndinst dva puta i Bek. Ali to nije bilo sve do poluvremena, pošto je Makridis u nadoknadi smanjio na 3:2.

Šipnoski je u 55. minutu izjednačio na 3:3, da bi Tomala u 76. vratio vođstvo Hajdenhajmu. A onda epska drama. U drugom minutu nadoknade Jildirim postiže gol za 4:4. Međutim, u četvrtom minutu nadoknade Šimer ipak donosi pobedu Hajdenhajmu, u meču koji će se dugo prepričavati.

Sjajan duel odigrali su Karlsrue i Zankt Pauli. Na kraju je bilo 4:4, iako su domaći vodili 3:1. Za Karlsrue dva gola postigao je Šlojsener, a po jedan Vanicek i Kaufman. Na drugoj strani dvostruki strelac bio je Egeštajn, a po jednom su se u strelce upisali Smit i Dašner.

Hamburger krči put ka povratku u elitu. Slavio je na svom terenu 4:2 protiv Zandhauzena. Držali su se gosti 75 minuta, pošto su dva puta uspevali da uzvrate na golove domaćih. Prvo Glacela, pa onda i Rajsa. Prvo izjednačenje doneo je Suku, a drugo Kinsombi. Ali onda je Hamburger to rešio u šest minuta. Prvo je autogol postigao Žirov, da bi Glacel u 80. minutu stavio tačku na i.

Najmanje golova viđeno je u Braunšvajgu. Samo jedan i njega je postigao Ingelson, kojim je doneo tri boda Hanzi iz Roštoka u gostima.

Komentari

Vaš komentar