Predsednik Bajerna: Levandovski neće otići ovog leta

Bundesliga 14. maj. 202210:48 > 11:04
Podeli:
REUTERS/Andreas Gebert via Guliver image

Prethodnih dana su sve glasnije priče da Robert Levandovski ne želi više da igra za minhenski Bajern. Poljak je to navodno otvoreno rekao čelnicima kluba, ali jedan od njih poručuje da se predstojećeg leta ništa neće promeniti oko Levinog statusa u Minhenu.

Poljak ima ugovor sa Bajernom još naredne sezone. Ukoliko ga Bajern ne proda ovog leta neće moći da zaradi na transferu ni centa jer će Levandovski na leto 2023. moći da ode kao slobodan igrač. To je upravo adut klubovima koji Roberta žele da dovedu jer na leto 2022. mogu da ga dovedu za znatno manje novca nego što je prava vrednost ovog napadača.

Ipak Bajern po svemu sudeći želi nekako da nagovori Levandovskog da ostane na „Alijanc areni“, a izgleda da su i svesni rizika šta može da se desi ako on odbije nastavak saradnje.

„Robert Levandovski ima ugovor sa Bajernom do juna 2023. godine i ispuniće ga“, rekao je predsednik Bajerna Herber Hajner u intervjuu za nekoliko nemačkih medija.

Poslednje kolo Bundeslige možete pratiti na Sport Klubu uz SBB ili ukoliko još niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON pakete van SBB mreže koji su dostupni preko bilo kog interneta u Srbiji. EON sport paket dostupan je za 799 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana. (PROMO)

Komentari

Vaš komentar