Roze posle Majnca: Nepotrebno smo otežali sebi život

Podeli:
Imago Sports

Borusija Dortmund je savladala Majnc 3:1 u osmom kolu Bundeslige čime je izbila na prvo mesto na tabeli. Trener Marko Roze je bio srećan posle trijumfa, ali kaže i da je njegov tim primio gol bez potrebe.

Borusija je preko Marka Rojsa i Erlinga Holanda povela 2:0. Ipak Džonatan Burkart je otežao posao Dortmundu golom za Majnc čime su gosti dobili nadu da bi mogli da naprave rezultat na „Vestfalenu“.

Veoma smo srećni sa tri boda. Znali smo šta da očekujemo i to smo i dobili. Nismo mislili da će Majnc biti tako pasivan u prvom poluvremenu, ali smo se dobro snašli i brzo smo dali lep gol. Uvek smo sve kontrolisali iako smo ponekad bili nestrpljivi. Sa 2:0 imali smo prostora za disanje što nam je trebalo, ali smo opet sebi otežali život. To je bilo nepotrebno„, kazao je Marko Roze.

Borusija čeka duel Bajera i Bajerna, dve ekipe koje su pred ovo kolo bile zajedno na prvom mestu Bundeslige. Dortmund sa 18 bodova trenutno drži čelo tabele, dok su dva tima koja igraju u nedelju od 15 i 30 na deobi drugog mesta sa po 16 bodova.

Komentari

Vaš komentar