Rumenige: Holand? Imamo najboljeg igrača na toj poziciji

Podeli:
Lars Baron/Getty Images

Izvršni direktor Bajerna Karl-Hajnc Rumenige uverava da Bavarci nisu zainteresovani za dovođenje napadača Borusije Dortmund Erlinga Holanda, pošto u timu već imaju najboljeg igrača na toj poziciji - Roberta Levandovskog.

Supertalentovani Holand je za Milionere upisao 49 golova na isto toliko utakmica i pitanje je trenutka kada će preći u neki od najjačih evropskih klubova.

Povezane vesti

Alijanc arena se ističe kao moguća destinacija. Time bi 20-godišnji Norvežanin nastavio tradiciju odlaska najboljih igrača Dortmunda u redove Bajerna, što je svojevremeno bio slučaj i sa Levandovskim, ali Rumenige tvrdi drugačije.

Stvarno ne znam odakle dolaze te glasine. Mogu reći samo jedno, a to je da mi na njegovoj poziciji imamo najboljeg igrača na svetu. Robert Levandovski ima ugovor s Bajernom do 2023. godine, a s obzirom na to koliki je profesionalac, kako trenira i vodi računa o svom telu, uveren sam da se kraj njegove karijere još ne nazire. On je na vrhuncu karijere, a ove sezone je na putu da obori rekord Gerda Milera i pređe brojku od 40 golova u jednoj sezoni Bundeslige„, poručio je čelnik Bavaraca.

Po isteku sadašnjeg ugovora, Levandovski će ući u 35. godinu života. Da li u Minhenu već sada treba da razmišljaju o nasledniku?

Mnogi ističu da bolje rešenje od Holanda ne postoji…

Komentari

Vaš komentar