Salihamidžić: Levandovski ostaje, ima ugovor do juna 2023.

Bundesliga 24. apr 202216:14 > 16:15
Podeli:
Guliver via REUTERS/Leon Kuegeler

Čini se da je sportski direktor Bajerna Hasan Salihamidžić odagnao sve dileme oko sudbine najboljeg strelca Bundeslige u narednoj sezoni.

Nemački mediji se uz hvalospeve o Bajernovoj dominaciji i desetoj uzastopnoj titulu najviše bave Robertom Levandovskim. Ovaj 33-godšnji Poljak je i ubedljivo najbolji strelac Bundeslige, sa čak 33 gola, 12 više od prvog praioca na listi golgetera, Patrika Šika iz Leverkuzena. 

Prema ranijim najavama Levandovski bi posle osam sezona mogao da napusti Minhen. Kao sledeća destinacija pominje se Barselona, u potencijalnom transferu vrednom 40 miliona evra.

Povezano

Nemački novinari su se naravno odmah obratili čoveku od kojeg se ovakvi odgovori očekuju, Hasanu Braci Salihamidžiću, sportskom direktoru Bajern Minhena. A on tvrdi da Poljak neće napustiti klub na kraju sezone. Na pitanje novinara da li može da isključi tu opciju, Salihamidžić je kratko odgovorio „da“. 

 Čovek koji će voditi glavnu reč u vezi sa transferima podsetio je da Levandovski ima ugovor do juna 2023. godine, uz dodatak: 

– Jasno je da ćemo sada razgovarati o tome šta će se dalje dešavati. 

Salihamidžić je takođe kazao i da “pregovori još nisu počeli i da ne vidi da je pozicija teška”. 

Komentari

Vaš komentar