Sent Pauli siguran na vrhu

Podeli:
Guido Burgstaller
Stefan Puchner/AP Images

Pobedom na gostovanju Heidenhajmu (4:2), u desetom kolu popularne Cvajte, fudbaleri Sent Paulija učvrstili su se na vrhu tabele.

Sa tri gola za pet minuta, gosti iz Hamburga, cementirali su velika tri boda. Pogađali su Burgštaler (55. i 60) i Ditgen (56), koji je postigao i četvrti gol za Sent Pauli, u finišu meča. Na suprotnoj strani, precizni su bili Mohr u četvrtom i Kleindiensts u 85. minutu.

U poslednjem susretu večeri, Hamburger i Fortuna osvojili su po bod (1:1). Precizni su bili Glatcel u 19. i Boženik u 71.

Istovetnim rezultatom (1:1) okončan je i susret Ingolštada i Holštajn Kila. Pihler je obezbedio prednost gostima, izjednačio je Kuške, odmah posle odmora.

Karlsrue je sa 2:1 pobedio Aue. Šleusener, početkom nastavka, i Hofman u 67. minutu najavili su trijumf Karlsruea, na suprotnoj strani precizan je bio Barila u 83.

Sent Pauli na vrhu ima 22 boda, peti Karlsrue sakupio je 16, šesti Hamburger 15, osmi Heindenhajm 15. Fortuna Dizeldorf je 12. sa 12, Holštajn Kil 15. sa devet, dok poslednja dva mesta zauzimaju Ingolštad (5) i Aue (4).

 

Komentari

Vaš komentar