Modrić: Neka igra Isko, neka igra Bejl, meni je isto

Champions League 2. apr 201819:10 > 19:28
Alex Caparros/Getty Images

Vezista Reala iz Madrida Luka Modrić, kaže pred meč četvrtfinala Lige šampiona protiv Juventusa da je najvažnija stvar u ovakvom meču iskustvo i mali detalji koji su ključ.

Juventus je protiv Totenhema napravio pravu senzaciju, a žreb za četvrtfinale ih nije mazio pa im je dodelio aktuelnog šampiona Evrope. Ipak ni Real neće smeti da bude opušten zbog iskustva kog ima Juve. 

Iskustvo i mali detalji su ključni za ovakve utakmice. Veoma je važno da smanjimo broj grešaka i da iskoristimo one koje prave protivnici. Oni nas poštuju i takođe mi poštujemo njih. Dobro je da su iz Juventusa pričali lepo o nama“, kaže Modrić koji je govorio o Benzemi i Kristijanu Ronaldu. 

Iako Karim ne postiže golove ja mislim da je dobar. Daje golove kada je važno, ali ni golovi nisu najvažniji. Kristijano Ronaldo je u fenomenalnoj formi i njegove reči pokazuju da je pun samopouzdanja. Važno je da je on uključen i da je u dobroj formi jer sa njim imamo mnogo više šansi da prođemo protiv Juventusa“, dodaje Modrić, a hrvatski reprezentativac je govorio i o partnerstvu sa Iskom i Geretom Bejlom.

U ovoj sezoni ali i prethodnih godina smo pokazali da ko god da je na terenu sve dobro funkcioniše i da se osećamo dobro u svakoj postavi. Meni je najvažnije da igramo, da se borimo, a nije važno da li će uz mene biti Bejl ili Isko. Oni mnogo znače timu, ali neka trener odluči. Bejl je imao tešku sezonu ali je sve bolji u poslednje vreme, srećan je i fizički se dobro oseća. Što se tiče Iska i njegovog odlaska, on je mnogo važan timu i videćemo šta će trener odlučiti“.