Solari zadovoljan: Ne mogu da tražim više od ovoga

Podeli:
Gonzalo Arroyo Moreno, Getty Images Sport

Trener madridskog Reala Santjago Solari čestitao je svojim igračima na ubedljivom trijumfu nad Plzenjom u četvrtom kolu Lige šampiona.

Branilac titule je slavio u Češkoj sa 5:0, a kakvu je igru prikazao govori podatak da je već posle 40 minuta vodio sa 4:0.

Ne mogu više od ovoga da tražim od igrača. Veoma ozbiljno smo shvatili ovu utakmicu, mnnoge stvari su bile dobre, postigli smo neke sjajne golove„, sumirao je utiske novajlija na klupi Madriđana.

Argentinac, koji je od preuzimanja tima zabeležio i treći trijumf (uz gol razliku 11:0), ističe da zasluga za to pripada isključivo igračima.

Oni su ovo zaslužili, oni su ti koji igraju na terenu. Ako pobediš 5:0 dobićeš aplauze, ali svaki meč je drugačiji, zato moramo da nastavimo da radimo vredno pre nego što budemo igrali sledeću utakmicu„, zaključio je 42-godišnji strateg.

Kraljevski klub posle četiri meča grupe G zauzima drugo mesto na tabeli sa devet bodova, koliko ima i prvoplasirana Roma. Duel ta dva tima na programu je u narednom kolu, 27. novembra u Rimu.