Moura: Veliki poklon od Boga, nemoguće je objasniti

Champions League 9. maj. 20192:17 > 2:18
Podeli:
Dan Mullan/Getty Images

Lukas Moura, heroj pobede Totenhema nad Ajaksom, zahvalio se saigračima rečima da bez njih ne bi bila moguća ni njegova partija.

Moura u 96. minutu u Amsterdamu kompletirao het-trik i preokret za 3:2, posle poraza u Londonu 0:1 i 0:2 na poluvremenu druge utakmce.

“Nemoguće je objasniti ono što osećam u ovom trenutku. Veoma sam srećan i ponosan na svoje saigrače. Uvek smo verovali u ovaj trenutak, verovali da je ovo moguće – dali smo sve od sebe na terenu i mislim da smo zaslužili“, kaže 26-godišnji Brazilac i dodaje:

Povezano

“Porodica smo, nije moguće to objasniti – ovo je veliki poklon od Boga i želim da ga podelim sa svojim saigračima, svojom familijom i prijateljima. Nisam samo ja u pitanju, već saigrači i timski rad. Teško je igrati s Ajaksom, ali mi smo kvalitetan tim i igrali smo dobro i bez ključnih igrača. To je tim, treba u svim utakmicama ovako da se borimo“.

Za kraj, Moura je poručio da je fudbal neverovatna stvar.

“Da, podaruje nam trenutke kao što je ovaj, trenutke koje nismo mogli ni da zamislimo. Moramo da uživamo u ovome, ovo je veliki dan, najbolji trenutak u mojoj karijeri“, zaključio je Moura.

https://twitter.com/FutbolBible/status/1126283230905348098

Pevci će se u finalu Lige šampiona sastati sa Liverpulom, 1. juna u Madridu.