Poćetino: Očekuje nas veoma težak meč u Srbiji

Champions League 23. okt. 201900:50 > 00:51
Podeli:
Julian Finney/Getty Images

Menadžer Totenhema Mauricio Poćetino istakao je posle pobede nad Crvenom zvezdom 5:0 u trećem kolu Lige šampiona da je ekipa dobila solidnu dozu samopouzdanja posle ubedljivog trijumfa.

Povezano

Rezultat je važan za nas iz dva razloga – zbog samopouzdanja i tri boda na tabeli. Veoma sam zadovoljan. Dobro se osećam jer je ova pobeda došla u pravo vreme. Treba da idemo korak po korak. Energija koju smo pokazali je odlična. To nam je pomoglo da postignemo gol već posle 15 minuta, dalo nam je samopouzdanje. Takođe, naši navijači su bili fantastični, pomogli su nam. Sada treba da ostanemo smireni. Ovo jeste dobar rezultat, ali je i dalje samo tri boda“, istakao je Poćetino i dodao:

Kasno smo počeli pripreme ove sezone, ali to nije izgovor. U tom slučaju kasno počnete da izgrađujete dinamiku, a to je nedopustivo u našoj profesiji. Najvažnije je da sada ostanemo smireni i da ne dramimo. Treba da se nasmejemo problemima, da budemo pozitivni i da se nadamo da ćemo nastaviti sa dobrim rezultatima. Ostale su nam još tri utakmice. Veoma težak meč u Srbiji i u Minhenu, a Olimpijakos ćemo ugostiti ovde. Sve je otvoreno. U boljoj smo poziciji nego u prošloj sezoni.

Osećam da me navijači vole i oni moraju da osete da i ja njih volim, ali najvažnija stvar je ekipa. U nezgodnoj smo situaciji, ali smo pokazali da smo tim. Odanost koju smo pokazivali u prošlosti nastavljamo da pokazujemo i sada“, zaključio je Poćetino.