Milojević: Marin nije bio sposoban da šutira penal

Champions League 11. dec 201923:57 > 12. dec 2019 0:02
Podeli:
Srdjan Stevanovic/Getty Images

Crvenoj zvezdi tako je malo falilo da odnese veliki bod iz Pireja. Na kraju, velika greška Žandera i poklonjen penal Olimpijakosu odneli su nadu u evropsko proleće, a sve je moglo da bude drugačje da je u 42. minutu realizovan penal.

Povezano

Marko Marin je izborio penal, ali iako je kapiten Crvene zvezde prvi penaldžija, najstrožu kaznu izveo je Tomane, koji je pogodio prečku. Trener Crvene zvezde otkrio je zbog čega je Portugalac dobio priliku da postigne gol sa 11 metara.

Marin je taj koji je određen da šutira penale. U tom trenutku nije se osetio sposobnim da izvede najstrožu kaznu. Sledeći je Tomane – rekao je Milojević, a potom se osvrnuo i na ostatak utakmice, zaključno sa penalom Žandera koji je sve rešio – Videli ste, penal u 87. minutu. Život ide dalje. Očekivali smo ovakvu utakmicu. Imali smo i neke izmene.

Dotakao se i pitanja eventualne smene.

– Kao odgovoran čovek, ne samo trener, reći ću da je najveća odgovornost na meni. Ako hoćete da preuzmem odgovornost nemam problem da kažem. Napravićeml analizu na kraju prvog dela sezone… Predstoje razgovori sa upravom, ako sam odgovoran napustiću klub.