Minimum dostojanstva: Murinjo želi revanš sa Bajernom

Champions League 12. dec 20194:33 > 4:35
Podeli:
Justin Setterfield/Getty Images

I pored toga što je Totenhem u grupnoj fazi Lige šampiona dva puta poražen od Bajerna, Žoze Murinjo kaže da bi voleo revanš sa bavarskim timom.

Menadžer Totenhema Žoze Murinjo rekao je nakon poraza od Bajerna (3:1) u poslednjem meču grupne faze Lige šampiona da bi voleo da njegov tim dobije priliku da se sa Bajernom sastane u „pravom meču“ u istom takmičenju.

U samo dva meseca Bajern je slavio dva puta protiv Totenhema, prvo 7:2 u Londonu, a zatim i 3:1 u Minhenu, ali Murinjo bi voleo da popravi utisak.

„Moja želja je da se vratimo ovde i još jednom igramo protiv Bajerna. To bi moralo da bude četvrtfinale ili polufinale jer u narednom kolu ne možemo da igramo jedni protiv drugih“, rekao je Murinjo nakon meča na konferenciji za medije.

„Želeo bih da se vratimo, ali da odigramo pravi meč koji bi se svima dopao“, dodao je Portugalac.

„Već sam rekao da sam u pripremi meča pokušavao da ignorišem poraz od 7:2. Nisam razgovarao o njemu sa igračima, nismo analizirali tu utakmicu. Pokušao sam sve to da ‘sakrijem’ od igrača. Bilo nam je važno da odavde odemo bar sa minimumom dostojansta“, zaključio je Murinjo.