Rođendan Hanzija Flika – Rumenige spremio novi ugovor?

Champions League 26. feb 202021:55 > 21:56
Podeli:
Getty Images/Andrew Redington

Predsednik Upravog odbora minhenskog Bajerna Karl-Hajnc Rumenige nagovestio je na banketu održanom posle pobede nad Čelsijem 3:0 u osmini finala Lige šampiona da bi klub uskoro mogao da produži ugovor sa trenerom Hanzijem Flikom.

Juče smo imali rođendan. Naš trener je napunio 55 godina. To je fino doba. Sinoć smo već nazdravili, ali ove večeri želim da ti dam mali poklon”, istakao je Rumenige, pruživši Fliku ono što mu je pripremio i dodao:

Dragi Hanzi, neka je sa srećom, sve najbolje! Za one koji ne znaju šta je unutar crvenog paketića: To je hemijska, a njome se u Bajernu ponekada potpisuju papiri. Želim ti sve najbolje! Nastavi tako, obavljaš odličan posao. Ostani takav kakav jesi. Veoma smo zadovoljni time kako ekipa igra i rezultatima”.

On je imao savet i za ekipu.

Volju i koncentraciju morate da održite na visokom nivou, kako biste ove godine uspeli da ostvarite ciljeve koje imamo pred sobom. Imate sjajan karakter, to se još jednom videlo. Verujem da će vas upravo on voditi daleko, ako nastavite u ovom ritmu”, zaključio je 64-godišnjak.