"Znak nepoštovanja prema najboljem igraču na svetu"

Champions League 8. maj 202018:53 > 19:02
Shaun Botterill, Getty Images Sport

Prošlo je godinu dana od revanša Liverpula i Barselone i četiri gola crvenih za eliminaciju Katalonaca iz Lige šampiona. Dobar povod da Piter Krauč u svom podkastu ugosti Endija Robertsona.

Endi Robertson je prvo oborio Lionela Mesija, a zatim ga gurnuo rukom u glavu protrčavši pored njega. Na njegovu sreću, sudija to nije video. Da može da vrati vreme, Robertson kaže da to nikada ne bi ponovio jer je to bio „znak nepoštovanja prema najboljem igraču na svetu“.

„Fabinjo i ja smo ga pratili i svi smo se našli na travi. Gurnuo sam ga po kosi malo. Nije bio srećan zbog toga. Nikada to ne bih ponovio, to je sigurnio. To je bio znak nepoštovanja prema najboljem igraču koji je ikada igrao ovu igru“, rekao je Robertson.

„Ta utakmica je bila… Nikada nije bilo tako u svlačionici. Bili smo toliko motivisani. I onda se to desilo. On je bio na travi. Ne znam šta me je spopalo. Žalim zbog tog postupka, ali to je nešto što mi niko ne zaboravlja što i nije najbolje. Da sam razmišljao, nikada to ne bih uradio. Jednostavno, nisam razmišljao“, zaključio je Robertson.