Ola: Znao sam da će Garsija dovesti Lion u red

Champions League 16. avg 20209:26 > 9:31
Podeli:
Getty Images/Catherine Ivill

Predsednik Liona Žan-Mišel Ola rekao je da je ponosan na svoj tim posle pobede nad Mančester Sitijem 3:1 i plasmana u polufinale Lige šampiona.

Povezano

“Veliko je to dostignuće, svaka čast Rudiju (Garsiji, treneru), Žuninju (sportskom direktoru) i igračima koji su bili fantastičnil. Iza nas je užasna godina, loše smo počeli, promenili trenera, mučili se sa povredama, ali bili smo u stanju da dovedemo igrače i da reagujemo snažno. Talentovan smo tim i moramo da ostanemo skromni“, rekao je Ola i dodao:

“Garsija je momak koji svoj posao radi dobro. Identifikovali smo ga kao čoveka koji može da dovede Lion u red. Znao je kako da skromno radi svoj posao, ponekad uz teškoće. Ovo je evolucija kojoj smo se nadali, a i Žuninjo ga je podržao u teškim vremenima. Ovo je potvrda i za mene, Garsija zaslužuje priznanje“.

U polufinalu elitnog takmičenja Lion će za protivnika imati Bajern iz Minhena.

“Divno, imamo grupu igrača koja se skupila i pokazala šta zna. Imamo dobre fudbalere, samo nam je mentalni deo nedostajao i vidimo da nam je ovo takmičenje došlo u pravo vreme. Izbacili smo Juve, pa Siti, proživljavamo fantastične trenutke“, zaključio je Ola.

Lion se plasirao u polufinale Lige šampiona prvi put posle deset godina.