Nojer: Nikada nije bilo zabavno kao u ovoj ekipi

Champions League 23. avg. 202023:54 > 23:55
Podeli:
Getty Image/Pool / Pool

Kapiten minhenskog Bajerna Manuel Nojer istakao je posle pobede nad Pari Sen Žermenom 1:0 i trijumfa u Ligi šampiona da je u pitanju timski uspeh svih članova ekipe, trenerskog i medicinskog tima.

Bavarci su na čelu sa Hansijem Flikom osvojili tripletu, prvu posle 2013. godine kada je ekipu vodio Jup Hajnkes.

Povezano

Teško je odmah posle meča shvatiti kakav smo uspeh napravili. Radost je veoma velika. Pao nam je kamen sa srca. Kada smo videli da imamo pet minuta nadoknade, svi smo čekali da sudija označi kraj. Naš san je bio da ovde trijumfujemo. Zaslužili smo ovo“, istakao je Nojer i dodao:

Pari Sen Žermen ima fantastične ofanzivne igrače. Nije nam bilo lako da izgradimo igru. Osim toga, svaka lopta je bila drugačija – jedna je bila ravna, druga kao bomba. Nikada niste mogli da znate šta vas očekuje. Zadovoljan sam, ovo je bio odličan meč za mene“.

Upitan o treneru Hansiju Fliku, koji je ekipu preuzeo početkom novembra kao pomoćni trener pošto je Niko Kovač otpušten, čuvar mreže je rekao:

On ima veliki udeo u ovome. I to ne samo on već i ceo trenerski tim, to kako su oni zajedno radili, a mi smo to uspeli da sprovedemo u delo. Ovo je zaista timski uspeh svih nas – trenera, ekipe i našeg medicinskog tima. Neverovatno je to šta smo zajedno postigli. Skoro da nikada nije bilo tako zabavno igrati u jednoj ekipi kao što je to sada slučaj, a ja sam već dugo tu“.