Flik: Zaista otežavamo život protivnicima

Champions League 24. avg. 20200:27 > 0:28
Podeli:
Getty Image/Pool / Pool

Trener Bajerna Hansi Flik istakao je posle pobede nad Pari Sen Žermenom 1:0, osvajanja Lige šampiona i prve triplete minhenskog kluba od 2013. da je Manuel Nojer bio taj koji je ekipu održao u meču u nekoliko prilika, ali da je cela ekipa zaslužna za uspeh.

Toliko ljudi je zaslužno za ovaj trijumf. Videli ste tokom zime kolika je bila odlučnost u ovom timu, a to je nešto što trener može samo da poželi. Ovo je bio meč velikog intenziteta sa šansama na obe strane. U Manuelu Nojeru imamo najboljeg golmana na svetu i on nas je održao u meču u nekoliko navrata“, istakao je Flik i dodao:

Povezano

Fantastično je kako je tim odigrao jer su se mnogi pitali kako će Bajern da se brani protiv njihovog impresivnog ofanzivnog reda. Mislim da smo odradili odličan posao u tom segmentu. Imali smo dobar stav. Zaista protivnicima otežavamo život. Kada pogledate kako smo se angažovali u odbrani do 92. minuta – Levandovski je trčao za loptom, bilo je neverovatno. Ovo je timski učinak“.

Francuski vezista Kingsli Koman je postigao odlučujući pogodak za Bajern u 59. minutu.

Možda je konačno ove sezone izašao iz Riberijeve iRobenove senke. Kingsli ima neverovatan talenat i sada je pokazao da može da postiže golove“.

Bavarci će večeras bez ikakvog ograničenja da proslave veliki uspeh.

„Nisam odredio vreme kada slavlje mora da se okonča. Jedino je ispravno da proslavite kada nešto osvojite. Morate da imate žurku i ne znam kada će se ona završiti“, zaključio je Flik.