"Ovo je prava Atalanta, ne ona protiv Napolija"

Podeli:
Emilio Andreoli/Getty Images

Trener Atalante Đan Pjero Gasperini uveren je da je njegov tim pravo lice pokazao na startu Lige šampiona, a ne u poslednjem meču Serije A.

Atalanta je kao gost ubedljivo savladala Mitjilend sa 4:0 i time pokazala da je u subotu u Napulju gde je poražena sa 4:1 imala samo loš dan.  

Povezano

„Prikazali smo mnogo sjajnih partija i dan kao onaj protiv Napolija prosto se dogodi. Ali ovaj tim je uvek dobro reagovao na neuspehe. Danas nam je bila potrebna pobeda i to smo uspeli, mada nije bilo lako iako rezultat to ne govori„, rekao je Đan Pjero Gasperini i dodao:

Dobar posao smo uradili, krenuli jako, jer Mitjilend dobro trči, nikome neće biti lako da dođe ovde i uzme sva tri boda. Bilo je izuzetno važno da sad krenemo dobro za razliku od prošle sezone, jer nas očekaju dve utakmice kod kuće protiv Ajaksa i Liverpula. To će biti možda i odlučujuće utakmice u grupi“.

Gasperini je prezadovoljan zbog efikasne igre, ali ističe i dobru defanzivu.

Želim da naglasim da smo i u odbrani bili veoma dobri, a posebno mi je drago što je Mirančuk postigao svoj prvi gol. Nije igrao mesec dana i ovo će mu mnogo značiti za samopouzdanje. Oporavio se Josip Iličić, nadamo se da će uskoro biti spreman i Ruslan Malinovski. Tu je i Sem Lamers, tako da mislim da smo dobro popunjeni u napadu„, zaključio je trener Atalante.