Alegri: Teško će Vlahović, Milik i Di Marija igrati zajedno

REUTERS/Massimo Pinca

Trener Juventusa Masimilijano Alegri pred meč Lige šampiona sa Makabijem pod priličnim pritiskom. Juve ne igra dobro ni u tom takmičenju ni u Seriji A gde već zaostaje 10 bodova za liderom Napolijem, a u Ligi šampiona mora da prođe grupu iako je izgubio u prva dva kola od PSŽ i Benfike.

Zato trijumf protiv Makabija ne sme da dođe u pitanje. Masimilijano Alegri je dobio podršku uprave Juventusa, ali ona će mu sigurno biti uskraćena ako se Juveu desi kiks u Izraelu. Sada trener „stare dame“ poručuje da su njegovom timu potrebni rad i kompaktnost.

VESTI O JUVEU

„Mislim da je ovaj tim odličan i da sada treba da raste. Mislim da je normalno da posle toliko uspešnih godina tim treba da se ponovo izgradi. Moramo da pobeđujemo, moramo da budemo najbolji na terenu, ali smo i dalje u procesu. Ne smemo da se zanesemo posle dve pobede. Protiv Makabija moramo da odigramo dobro, posebno da pokažemo stav, moramo da se borimo za svaku loptu i za svaki centimetar. Pobeda nam daje priliku da u Lisabonu igramo važan meč“, rekao je trener Juventusa.

Navijači bi voleli da vide najofanzivniji mogući Juventus, a to bi značilo da Anhel Di Marija, Arkadijuš Milik i Dušan Vlahović budu zajedno u timu.

„Teško će se to sada desiti. Zbog njihovih karakteristika. Milik mora da se popravi fizički. Imamo 15 igrača u utakmici, izuzimajući golamna. Važno je ko igra a ko ulazi sa klupe“, dodao je Masimilijano Alegri.

Komentari

Vaš komentar