„Dobio je ulaznice od mene, a rekli su mu da ima lažne“

Champions League 29. maj 202217:336 komentara
Liverpul, Dani Karvahal, Endi Robertson
Catherine Ivill/Getty Images

Fudbaleri Real Madrida su u subotu uveče u Parizu osvojili Ligu šampiona pobedom protiv Liverpula (1:0), ali i dan kasnije glavna tema su dešavanja neposredno pre početka utakmice.

Početak duela na „Stadionu Francuska“ je kasnio više od pola časa, a UEFA je objasnila da su problem bili navijači, njih nekoliko hiljada, koji su imali lažne ulaznice.

Povezane vesti

Ipak, mediji sa Ostrva u nedelju prenose da je u pitanju bio problem oko očitavanja kodova i da nisu sve ulaznice bile laže.

Fudbaler Liverpula Endi Robertson kaže da su i ulaznice koje je dobio od kluba proglašene za lažne.

„Naravno da su moje ulaznice išle kroz klub, a neko je rekao jednom od mojih prijatelja da ima lažnu kartu. Siguran sam da nije bila lažne jer ju je dobio od mene. Francuska policija je potom odlučila da baci suzavac na navijače i porodice. Nije bilo dobro organizovano, ali moramo da imamo i razumevanja jer je Pariz organizaciju finala dobio u poslednjem trenutku, s obzirom na sve što se događa u Rusiji,“ izjavio je Robertson.

Toni Kros, Kazemiro, Luka Modrić
Julian Finney/Getty Images

Škotski reprezentativac naglašava da je organizacija uprkos svemu morala da bude bolja.

„To je najveća utakmica u svetu fudbala, trebalo je sve da bude bolje organizovano. Takva odlaganja ne smeju da se događaju, ali i to što se događalo sa policijom… Moram da razgovaram sa svojom porodicom. Znam da su svi dobro i to mi je najvažnije.“

Francuska policija je ranije tokom dana saopštila da je uhapšeno 68 osoba, dok je u nemirima povređeno više od 200.

Komentari

Vaš komentar