Gazda Sitija plaća navijačima prevoz na finale Lige šampiona

Champions League 18. maj. 202116:41 > 17:089 komentara
Podeli:
Clive Rose, Getty Images Sport

Vlasnik Mančester Sitija, šeik Mansur bin Zajed Al Nahjan, najavio je da će finansirati let i snositi troškove prevoza za nekoliko hiljada navijača Građana koji će prisustvovati finalu Lige šampiona u Portu.

Engleski prvak se 29. maja na stadionu Dragao sastaje sa Čelsijem, a gazda Sitija odlučio je da pristalicama svog kluba pokrije ne male troškove puta u Portugaliju.

Pep Gvardiola i ekipa su imali izvanrednu sezonu. Plasman u finale Lige šampiona zaista je istorijski trenutak za klub. Neverovatno je važno da što veći broj navijača može da prisustvuje toj posebnoj utakmici. Pogotovo oni koji su toliko godina podržavali Mančester Siti kroz dobra i teška vremena,“ izjavio je vlasnik Sitija, koji se na nesvakidašnji potez odlučio kako bi ublažio finansijski pritisak na navijače koji su se suočili i još se suočavaju sa izazovima uslovljenim pandemijom koronavirusa.

Kako se navodi na sajtu kluba, šeik Mansur bin Zajed Al Nahjan je svestan koliki su troškovi odlaska u Porto, kao i skupo PCR testiranje.

Većina navijača Sitija će zbog postojećih ograničenja u putovanju u roku od 24 sata morati da napuste Portugaliju, tako da će se bogati gazda kluba iz Dubaija na dan utakmice organizovati odlazak u Porto.

 

 

Komentari

Vaš komentar