Gvardiola: Mislim da možemo da odigramo dva odlična meča

Podeli:
REUTERS/Phil Noble

U prvom polufinalnom meču Lige šampiona za sezonu 2021/22. u utorak će od 21 sat snage odmeriti Mančester siti i Real Madrid.

U ponedeljak je konferenciju za medije održao menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola koji je rekao da će „misija Liga šampiona“ ua Građane svakako biti ispunjena dok je on na klupi ovog kluba.

Povezano

„Što se mene lično tiče, moji ciljevi nikada neće biti zaokruženi jer uvek imam drugi san da dosanjam. U klubu odlučujemo zajedno – da li je nešto bilo dobro, loše i da li su ciljevi ispunjeni. Ako ne, idemo ponovo. Možda će tu biti neki drugi igrači, ali druge stvari se ne menjaju. Radimo najbolje što možemo, dajemo timu odgovore koji su potrebni. Imamo motiv, možemo da pobedimo rivala kakav je Real ako se držimo zajedno“, rekao je Gvardioa.

„Kada sezona u Ligi šampiona počne da ti neko kaže doguraćeš do polufinala, odmah bi prihvatio. Uvek je teško. U grupi smo pobedili u svim utakmicama, zadovoljan sam. Ali, sada smo tu da budemo fokusirani samo na meč sa Realom. Ali, neću reći da sezona nije bila dobra ako se ne plasiramo u finale. Veoma poštujem i moje igrače i rivala“, dodao je menadžer Sitija.

„Realnost je takva da smo tu već deset godina, da se borimo u Ligi šampiona. Uvek je dobar osećaj kada se nađeš među najboljim klubovima. Moramo da odigramo dva odlična meča i mislim da mi to možemo. Ne traba ni da ponavljam koliko poštujemo Real. Neću da kažem da ne bi bilo lepo da se nađemo u finalu kao Real, kao Bajern, kao Liverpul i da pobedimo kao što su to činili oni. Ali isto tako ne potcenjujem ni značaj toga što smo stigli do ova dva meča, nikada“, rekao je Gvardiola i poručio da je za njegov tim najvažnije da bude svoj i igra kako ume.

Mančester siti i Real prvi meč polufinala igraju u utorak u Mančesteru sa početkom u 21 sat. U drugom polufinalu sastaju se Liverpul i Viljareal.

Komentari

Vaš komentar