Juventus bez Dibale i Morate na Čelsi

Podeli:
Valerio Pennicino/Getty Images

Veliki problemi za Juventus uoči meča Liga šampiona protiv Čelsija u sredu. Trener Alegri neće moći da računa u špicu napada na Pola Dibalu i Alvara Moratu.

U meču italijanskog šampionata, Dibala je postigao u desetom minut sjajan gol protiv Sampdorije, ali je samo 12 minuta kasnije napustio teren zbog bola u butini sa suzama u očima. Sumnjalo se na ozbiljniju povredu. Međutim, očekuje se da se vrati na teren 17. oktobra kada će Juve igrati protiv Rome u Seriji A.

povezane vesti

Ozbiljnija situacija je sa Moratom. Nije saopšteno koja je povreda u pitanju. Zna se samo da je zaradio udarac u pomenutom duelu sa Sampdorijom i da će biti van terena najmanje mesec dana.

Alegri će tako za duel protiv šampiona Evrope biti lišen usluga dvojice najboljih strelaca Stare dame u dosadašnjem delu sezone. I Dibala i Morata su se tri puta upisali u listu strelaca. Prva varijanta u špicu biće sada Mojse Kin.

Duel između višestrukih šampiona Evrope igraće se u Torinu u sredu od 21 časova. U grupi H su još ekipe Malmea i Zenita.

Komentari

Vaš komentar