Klop: Baš ono što nam je trebalo

Podeli:
Jirgen Klop
Reuters/Phil Noble

Liverpul je savladao Rendžers na svom terenu (2:0) u meču trećeg kola Lige šampiona golovima Trenta Aleksandera-Arnolda i Mohameda Salaha. Imali su domaći dvocifren broj prilika u ovom meču, a Jirgen Klop bio je zadovoljan.

Povezano

„Ovo je upravo ono što nam je trebalo večeras. Nova formacija, moramo da promenimo neke stvari. Imali smo mnogo prilika, zamislite da smo još neke od njih iskoristili. Veoma dorbra utakmica. A to je jako važno“, rekao je Klop posle utakmice u izjavi za BT Sport.

„Dva dobara gola iz prekida, to mi se nekada sviđa jer znači da ne moraš da čekaš VAR. U nekim situacijama u napadu nismo imali sreće, ali smo bili kao stena u odbrani sem na samom kraju. Sledeće sedmice će utakmica sigurno biti potpuno drugačija“, nastavio je Klop.

Prokomentarisao je Klop (ponovo) i jednu od glavnih fubdlaksih tema u Engleskoj ovih dana – defanzivnu igru Aleksandera-Arnolda:

„Nema problema u odbrani. Ako nema zaštitu onda izgleda kao da je izložen, to smo malo korigovali danas. Očekivali smo, kao i svi, reakciju. Zaista želimo da preokrenemo stvari i potrebna nam je konstantnost. A za to nam je potrebna vrhunska odbrana kao večeras. Čini mi se da je sve funkcionisalo kako treba“, zaključio je Klop.

Komentari

Vaš komentar