Klop besneo na novinara: To je sramotno pitanje

Champions League 6. sep 202222:292 komentara
Podeli:
Jirgen Klop
Reuters/Phil Noble

Fudbaleri Liverpula u sredu će u prvom kolu grupne faze Lige šampiona gostovati Napoliju, a Jirgen Klop razbesneo se na pitanje novinara da li je zabrinut za bezbednost navijača u Napulju.

Liverpul putuje u Napulj treći put u poslednjih pet sezona, a pitanje nije postavljeno bez ikakvog povoda.

Zvanični navijački servis postavio je objavu u kojoj poziva sve navijače koji će putovati u Napulj da ostanu u svojim hotelima i da tu jedu i piju, ali i da ne nose obeležja kluba ako se kreću centrom grada.

Ipak, Klop je pitanje smatrao veoma neumesnim.

„To je sramotno pitanje. Želite da napravite neki naslov za novine. Ne razumem vas. Jeste li vi iz Napulja? Da li mislite da je to opasan grad? Ja ne znam, ne živim u Napulju. Kada odem tamo krećem se od hotela do stadiona i vi mene sada pitate šta mislim o Napulju.

Znate veoma dobro o čemu ljudi pričaju. Ako jedni navijači negde sretnu neke druge navijače nešto može da se dogodi. To nema nikakve veze sa nekim gradom.

Nisam ovde da vam punim naslovne strane. Ako nemate ništa drugo da pitate, to nije problem jer bih ja voleo da se vratim u hotel i koncentrišem se na sutrašnju utakmicu. A izgleda mi kao da ne znate šta drugo da me pitate kada mi postavljate ovakva pitanja“, bio je veoma ljutit Klop.

Utakmica Napoli – Liverpul počinje u 21 sat.

Komentari

Vaš komentar