Meler: Izbaciti superligaše iz Lige šampiona

Champions League 19. apr. 202119:199 komentara
Podeli:
Print screen/SK

Predsednik danskog fudbalskog saveza i član Izvršnog odbora UEFA Jesper Meler zalaže se za izbacivanje Reala, Čelsija i Mančester Sitija iz ovogodišnjeg ciklusa Lige šampiona, pošto su osnovali Superligu.

Klubovi moraju da budu izbačeni. Očekujem da se to dogodi u petak. A, onda moramo da nađemo način kako da završimo ovu sezonu Lige šampiona – rekao je Meler.

povezano

Da li će se sve to tako i odigrati saznaćemo već u petak kada je na programu sastanak Izvršnog odbora UEFA. Ukoliko se sve to tako i odigra ostaje da se vidi kako će se stvarno privesti završnica Lige šampiona. Jer od četiri polufinalista samo Pari Sen Žermen nije pristupio novoosnovanom takmičenju. Sa te strane jedno od rešenja koje se nameće je i da se trofej odmah da Parižanima.

Međutim, verovatno to ni oni sami ne bi želeli, već da se odigraju polufinala i finale. A to bi moglo samo ukoliko bi se poraženi iz četvrtfinala ubacili u polufinale. Od četiri ekipe koje su eliminisane Bajern, Borusija iz Dortmunda i Porto nisu prihvatili ulazak u Superligu, tako da bi mogli da sa PSŽ odigraju polufinale.

Ipak, sačekajmo petak.

Komentari

Vaš komentar