Minjole: Alisonova forma u padu jer nema Virdžila

Champions League 14. apr. 202114:45 > 15:011 komentar
Podeli:
Buda Mendes/Getty Images

"Nikad se ne zna", rekao je Simon Minjole na pitanje o šansama Liverpula da u sredu uveče napravi preokret protiv Reala.

Nekadašnji golman Liverpula bio je tu i za teške momente, ali bio je na terenu i kada su pravljeni neki veliki rezultati.

„Biće veoma teško, ali sa Liverpulom se u Ligi šampiona nikad ne zna. Spašavali su se i iz težih situacija – izbacili su Barselonu nakon tri gola zaostatka, okrenuli su finale u Milanu… Nikad nije završeno protiv Liverpula. I dalje gledam Liverpul malo drugačije nego druge timove, poznajem veliki broj tih igrača na terenu. Nadam se ne samo uspehu u revanšu sa Realom već i tome da će se kvalifikovati za Ligu šampiona za narednu sezonu“, rekao je Minjole.

Uz sve probleme koje ima sa povredama igrača od početka sezone, Liverpul u poslednje vreme ima problem i sa formom prvog golmana Alosona Bekera.

„Za Alisonovu formu postoji nekoliko razloga. Pre svega, imao je nekoliko povreda, ali tu je i činjenica da cele sezone ispred sebe nema Van Dajka. Nedostaje mu ta stabilnost koju je imao. Van Dajk je pravio razliku dok sam ja još bio u Liverpulu, on je stigao kada sam ja završio na klupi. Od momenta kada je on počeo da igra, Liverpul je gotovo prestao da prima golove. Sa njim i bez njega, mislim da je Liverpul potpuno drugačiji tim“, ocenio je Minole.

Komentari

Vaš komentar