Nikolić pred Salcburg: Da se borimo za svaki metar terena

Podeli:
Maxim Shipenkov -Pool/Getty Images

Lokomotiva u utorak, u petom kolu Lige šampiona, dočekuje Salcburg, a pred ovaj duel Marko Nikolić kaže da on i njegov tim pokušavaju da se nose sa teškim rasporedom.

„Pred nama je još jedan važan meč. Raspored je težak, ali pokušavamo da se izborimo iako nije lako. Verujem u svoj tim, momci su spremni da sve ostave na terenu. Ako budemo onakvi kakvi umemo i ako budemo imali malo sreće, doći ćemo do željenog rezultata. Salcburg je dobar tim, odgledali smo mnogo njihovih mečeva. Ne dopada mi se stav medija da Lokomotiva mora da pobedi Salcburg. Ako ste gledali njihove mečeve protiv Atletika i Bajerna onda znate da oni moraju da pobede. Nama je potrebna koncentracija, samopouzdanje i podrška sa tribina. Verujem da ćemo uraditi sve što možemo da dođemo do dobrog rezultata“, rekao je na konferenciji za medije Marko Nikolić.

Na pitanje ko u utorak neće moći da igra, Nikolić je rekao da ne želi da priča o tome i odaje detalje rivalu.

„Ako znate koji će tim oni da izvedu recite mi“, našalio se srpski trener.

„Imaju veoma brze igrače, veliki broj njih lako prelazi iz odbrane u napad i ne smemo da im damo prostora. Moramo da budemo pametni i disciplinovani i da igramo na rezultat. Ako budemo koncentrisani, a verujem da ćemo biti, ako se budemo borili za svaki metar terena rezultat će doći. Salcburg ima mlad tim koji postiže mnogo golova, ali mi imamo iskustvo i veoma se radujem utakmici koja je pred nama“, zaključio je Nikolić.

Pojedini ruski mediji preneli su u ponedeljak da Nikolić neće moći da računa na Kričkovjaka, Kulikova i Antona Mirančuka koji su navodno pozitivni na koronavirus što bi svakak zadalo mnogo glavobolje treneru Lokomotive.

Duel Lokomotiva – Salcburg na programu je u utorak od 18:55.

Komentari

Vaš komentar