Poketino hvali i upozorava: Sve će biti rešeno u Parizu

Champions League 17. feb. 20210:512 komentara
Podeli:
Maurisio Poketino
REUTERS/ Albert Gea

Maurisio Poketino savladao je Ronalda Kumana u Barseloni u prvom meču osmine finala Lige šampiona. Uz pohvale na račun svojih igrača, Poketino je ipak ostao oprezan u izjavi nakon meča.

Slavio je Pari Sen Žermen u Barseloni rezultatom 4:1, ali Poketino kaže da ništa nije gotovo. Ipak, nije se ustezao da pohvali svoje igrače, posebno Kilijana Mbapea i Marka Veratija.

„Juče me je na treningu pitao koliko sam puta pobedio na Kamp Nou. Rekao sam da sam pobedio jednom, a on mi je odgovorio da ćemo upisati drugu pobedu. On je vrhunski igrač“, ispričao je Poketino.

Pohvalio je Argentinac i Marka Veratija koji je imao sjajnu asistenciju za prvi gol Mbapea, ali je uz to odigrao i odličan meč:

„On je taj koji svaki posed pretvara u šansu za napad, nosi loptu napred i omogućava nam bolji napad. On je istinski odličan igrač“.

Uz sve pohvale i sasvim sigurno veliko zadovoljstvo zbog ubedljive igre i ubedljive pobede, Poketino je oprezan:

„Ovo je tek prvi meč, sve će biti rešeno u Parizu. Fudbal je fudbal, odigrali smo dobro, ali znamo da ovaj meč traje 180 minuta. Zadovoljni smo, naravno, i rezultatom i igrom, ali znamo da ćemo istim intentitetom i koncentracijom morati da igramo i revanš. „.

Revanš je zakazan za 10. mart.

Komentari

Vaš komentar