Rade Krunić će dobiti priliku protiv Porta

Podeli:
© Jonathan Moscrop/CSM via ZUMA Wire

Milan u trećem kolu grupne faze Lige šampiona igra protiv Porta na stadionu "Dragao", a trener Stefano Pioli će morati da da šansu nekim igračima koji ne igraju toliko često.

Naime dosta igrača Milana se vratilo klupskim obavezama uz povrede u nacionalnim timovima, dok neki imaju koronavirus. Maik Menjan ne može da bude među stativama „rosonera“ pa će umesto njega braniti Rumun Kiprijan Tatarušanu. U odbrani neće biti Tea Ernandesa koji ima koronu pa će njegova zamena biti Davide Kalabrija. Brahim Dijas takođe ima pozitivan test na virus korona i umesto njega će u postavi po svemu sudeći biti Rade Krunić.

Bivši igrač Donjeg Srema i čačanskog Borca je imao tek tri utakmice u Seriji A zbog povrede, pa će mu veći broj minuta u nogama biti značajan za formu ali i da se vrati u startnu postavu.

Uz sve ove povrede Pioli ne računa ni na Aleksisa Stelmakersa i Frenka Kesijea, a od ranije su povređeni Alesandro Florenci, Ante Rebić. Zlatan Ibrahimović se posle povrede Ahilove tetive tek vraća u takmičarksi ritam.

Komentari

Vaš komentar