Stanković: Odgovornost je samo moja

Champions League 10. avg 202122:03 > 22:2255 komentara
Podeli:
FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je doživela težak udarac u Tiraspolju i propustila je veliku priliku da se nađe u Ligi šampiona. Svu odgovornost preuzeo je trener Dejan Stanković.

Mogu biti samo tužan. Ne mogu da budem razočaran u momke, odgovornost je na meni. Ako neko treba da preuzme odgovornost, onda sam to ja. Ja sam birao, menjao, žao mi je zbog navijača što nismo prošli. Videćemo kako ćemo i šta ćemo dalje, najbolje je da prespavamo – rekao je Stanković.

povezano

Ne beži trener Zvezde od lične odgovornosti.

Ne mogu sad da analiziram vruće glave, da smo imali neku šansu, sigurno da smo imali. Primili smo gol iz prekida, koje smo detaljno spremali. Momci su dali sve od sebe, odgovrnost je samo ispred mene. Oni brane klupske boje sa ponosm, ako neko treba da odgovori na sve ovo, onda sam to samo ja.

Sledi plej-of za Ligu Evrope, najverovatnije protiv Kluža.

Moraćemo dobro da se potrudimo. Svi smo žarko želeli i verovali, odlučili su detalji, sitnice, ne volim prekide. Ispadao sam i kao igrač zbog prekida, ali naučićemo na svemu ovome. Fudbal se igrao i pre nas. Marakana će biti puna, padaće veliki i bez nas. Zvezda je velika i sa nama i bez nas.

Otkrio je da je Aleksandar Katai igrao povređen.

Katai nije trenirao četiri dana, imao je povredu mišića, bio polupovređen. Riskirao je da ostane dva-tri meseca van terena. Kada kažem da me je neko razočarao, kažem da me razočarao kao čovek. Ja sam taj koji stoji ispred njih i nema razloga da se njima zamera. Da se prošlo dugačije bi se pričalo. Biće teško, biće, pokušavam da budem iskren do kraja. To je to.

Komentari

Vaš komentar