Zadovoljni Klop: Portu nije vredelo što je kopirao Brentford

Champions League 29. sep. 20210:131 komentar
Podeli:
Liverpool manager Juergen Klopp with Fabinho after the match Klop i Fabinjo Liverpul
REUTERS/Pedro Nunes

Menadžer Liverpula Jirgen Klop nije krio zadovoljstvo nakon ubedljive pobede svog tima u Portu.

Liverpul je nakon dramatičnog remija sa Brentfordom (3:3) u Premijer ligi snagu pokazao u duelu sa Portom. Bio je još ubedljiiviji nego nego 2019. kad je u nokaut fazi na istom stadionu slavio sa 4:1.

Pre svega najvažnija stvar je rezultat. A ovo je stvarno velika pobeda u Portu. I ne samo pobeda već i način kako je ona ostvarena. Bilo je večeras dobro u mnogim trenucima. Videlo se da su Portu analizirali našu poslednju utakmicu u Brentfordu. Počeli su direktno i to smo želeli da sredimo na terenu, uspeli smo korak po korak„, istakao je Jirgen Klop.

Nemački stručnjak smatra da je presudio dobar početak.

Golovi koje smo postigli u prvom poluvremenu možda nisu bili posebno lepi, ali su bili izuzetno važni. Pomogli su nam da u nastavku meča kontrolišemo igru. Znali smo da Porto imao problema u defanzivi. Jedan centarhalf im je imao crveni karton, dok Pepe nije mogao da igra. To smo znali da iskoristimo„, zadovoljan je Jirgen Klop.

Menadžer Liverpula dodao je nakon međunarodne pauze sledi duel sa Atletiko Madridom i da će do tada biti vremena da se oporave neki povređeni igrači.

Komentari

Vaš komentar