Camaj za SK: Idemo korak po korak, prvi je Zeta

Crna Gora 21. feb 201816:55 > 16:57
Podeli:
FK Budućnost

Neumorni vezista Budućnosti Driton Camaj tokom pauze je operisao sinuse kako bi što spremnije dočekao nastavak sezone i karijere, a zatim je stavio paraf na trogodišnji ugovor sa ekipom Budućnosti.

Okršaj sa Zetom koji je ujedno i veliki derbi 20. kola trebalo je da se odigra u utorak ali je odložen zbog loših vremenskih uslova. Komisija za takmičenje je odlučila da se utakmica igra u subotu sa početkom od 13 časova. Ali, ponovo sve zavisi od vremenskih uslova, a prognoze metereologa nisu optimistične.

Zeta je jako kvalitetna i izuzetno neugodna ekipa. Očekuje nas pakleno težak zadatak već na startu drugog dela sezone. Ekipa iz Golubovaca za cilj ima plasman u Evropu, a mi da pokušamo da ugrozimo Sutjesku i osvojimo Kup. Međutim, moramo da idemo korak po korak. Prvi korak na putu koji smo zactali je Zeta i ja očekujem dobar i kvalitetan meč, kao i pobedu Budućnosti„, rekao je za Sport Klub Driton Camaj momak koji je standarni član državnog tima generacija U21.

Sutjeska ima 13 bodova više, pa je po mišljenju stručnjaka mnogo realnije da se Budućnost kada su trofeji u pitanju okrene Kupu gde je stigla do polufinala zajedno sa ekipama Mladosti, Igala i Grblja.

Rekao sam da se nismo odrekli titule. Borićemo se sve dok bude postajala i teoretska šansa da stignemo do cilja, ali mnogo toga zavisi od Sutjeske. Ako Nikšićani nastave seriju pobeda iz prvog dela sezone mi u toj situaciji zaista ne možemo ništa, čak i da dobijemo sve utakmice do kraja. Što se Kupa tiče, on je zaista prioritet. U potpunosti se slažem sa trenerom Vermezovićem da je svaka sezona bez trofeja za Budućnost, izgubljena sezona. Odlično smo se pripremili, maksimalno motivisano čekamo start šampionata i nadam se da ćemo u nastavku koji sledi pokazati mnogo bolje partije i ostvariti mnogo bolje rezultate nego u prvom delu sezone kada smo dozvolili ekipi Sutjeske da stekne ogroman kapital„, istakao je Camaj.

Ako vremenski uslovi dozvole Zeta i Budućnost će igrati u subotu sa početkom od 13 časova, a 60 minuta kasnije u Petrovcu će početi utakmica između Petrovca i Sutjeske.