Bakrač za SK: Opravdaću poziv u državni tim

Crna Gora 22. maj 201811:14 > 11:19
Podeli:
FK Sutjeska

Sezona za pamćenje se polako bliži kraju. Fudbaleri Sutjeske su prošle subote dobili pehar namenjen najboljem timu u Crnoj Gori, a pored toga veliko priznanje je stiglo i u vidu poziva za reprezentaciju koji su upućeni Stefanu Lončaru i Milošu Bakraču.

Po mišljenju mnogih Sutjeska je superiorno stigla do titule jer su svi u timu disali kao jedan, jer su u svaki meč ulazili kao da je finale. Oboreno je mnogo rekorda, a nikakve dileme neka da je sjajna defanzivna linija kojom je komandovao Miloš Bakrač bila ključna na putu ka osvajanju treće titule u istoriji kluba.

“Ponosan sam što sam se našao na spisku državnog tima. Svestan sam da su za to zaslužne sjajne partije Sutjeske koja je na superioran način stigla do titule. Lepo ste rekli svi smo disali kao jedan, a sjajan kolektiv uvek lansira nekoliko igrača u orbitu. Trenutno smo to Stefan Lončar i ja. Dobili smo pehar radovali se do neba, ali ostao je još jedan meč do kraja sezone i to veliki derbi protiv ekipe Budućnosti”, rekao je Miloš Bakrač koji je dobio nadimak “ministar odbrane” i nastavio:

“Utakmice sa Bosnom i Hercegovinom i Slovenijom doživljavam kao veliku priliku da pokažem da sam zaslužio poziv. Učiniću sve što je u mojoj moći da opravdam ukazano poverenje koje sam dobio od selektora Ljubiše Tumbakovića. Nastojaću da dobrim radom na treninzima i na samim utakmicama, potvrdim da zaslužujem poziv, da ostanem na spisku državnog tima. Iluozorno je trošiti reči koliko bih bio srećan i ponosan kada bih uspeo da se izborim za mesto na spisku igrača koji će se u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo boriti za prvi plasman Crne Gore na veliko takmičenje u istoriji”.

Prijateljske utakmice sa Bosnom i Hercegovinom i Slovenijom, Crna Gora će odigrati 28. maja u Zenici, odnosno 2. juna u Podgorici.