Camaj za SK: Lovćen iznenađenje, šampion Budućnost

Podeli:
FK Lovćen

Počeo je šampionat Crne Gore u fudbalu. Budućnost je na startu pobedila Iskru u Danilovgradu sa 1:0, a u subotu su na programu tri duela. Snage će odmeriti Grbalj i Lovćen, OFK Titograd i Rudar, odnosno Zeta i Petrovac.

Tokom prelaznog roka bilo je dosta promena u sastavima timova. Dosta igrača je promenilo sredinu unutar Crne Gore. Igor Ivanović je iz Sutjeske prešao u Budućnost, Marko Ćetković iz Mladosti stigao u Sutjesku, a mladi reprezentatac Driton Camaj je dres Budućnosti, zamenio dresom Lovćena.

Budućnost je želela da me pošalje na pozajmicu. Meni to nije odgovaralo, rastali smo se korektno i prijateljski. Stigla je ponuda najstarijeg kluba u Crnoj Gori, Lovćena, i nisam mnogo razmišljao. Najvažnije mi je da igram, da pokažem da vredim i mogu, da ostanem član mlade reprezentacije i da se dobrim partijama u bliskoj budućnosti nametnem selektoru seniorske reprezentacije”, rekao je Driton Camaj za Sport Klub i nastavio:

Sezona će biti uzbudljiva i ujednačena. Lovćen je dobro organizovan klub, angažovani su kvalitetni igrači tokom prelaznog roka, što uz postojeći igrački kadar predstavlja dobru osnovu za ostvarenje primarnog cilja, a to je opstanak u elitnom društvu. S druge strane, kao i svi momci u timu verujem da Lovćen može da bude prijatno iznenađenje šampionata koji počinjemo utakmicom sa ekipom Grblja“.

Ko će biti šampion Crne Gore?

Budućnost. Izuzetno respektujem i poštujem ekipu Sutjeske kao i fenomenalne rezultate koje su ostvarili prošle sezone. Ali ako me pitate da prognoziram ko će se popeti na tron, moj odgovor je Budućnost. Moj bivši klub ima veoma kvalitetnu ekipu pokrivenu na svim pozicijama, a pored toga gladni su uspeha, željni da se iskupe za prošlu sezonu koja je bila zaista loša”.

Budućnost je pobedila Iskru sa 1:0 golom Miloša Mijića koji je letos stigao u Podgoricu. U subotu su na programu pomenuta tri duela, a prvo kolo će zatvoriti u nedelju aktuelni šampion Sutjeska i Mornar iz Bara.