Dragićević i Delibašić vode Budućnost, cilj je titula

Crna Gora 6. sep 201810:21 > 10:23
Podeli:
FK Budućnost

Čelnici Budućnosti brzo su reagovali posle odluke trenera Zorana Govedarice da napusti klub i Podgoricu. Na ruku im je išla i činjenica da je trenutno pauza u šampionatu zbog starta Lige nacija.

Nova imena na klupi Budućnosti su Radisav Dragićević koji je biti 22 trener tim iz Podgorice od osamostaljivanja Crne Gore sada već daleke 2006. godine, a zajedno sa Dragićevićem ekipu će voditi i Andrija Delibašić koji je prošle sezone bio asistent Miroslavu Đukiću u Partizanu.

Radisav Dragićević je treći put odlučio da preuzme Budućnost u slobodno se može reći nezavidnom trenutku, s obzirom da je sezone počela, da je odigrano šest kola, a da je odlazak Zorana Govedarice prilično neočekivan s obzirom da je Budućnost druga na tabeli sa samo tri boda manje u odnosu na lidera, ekipu OFK Titograda koja nije doživela gorčinu poraza do sada. Dragićević je zajedno sa Nenadom Vukčevićem vodio Budućnost od aprila do juna 2010. godine, a zatim je 2013. godine osvojio Kup Crne Gore.

Zajedno sa Dragićevićem ekipu će voditi bivši reprezentativac Crne Gore, fudbaler Partizana, Sutjeske, Majorke, Benfike, Brage, AEK-a, Sosijedada, Rajo Valjekana….

Odlično se poznajem sa Radisavom Dragićevićem sa kojim sam imao odličnu saradnju dok sam nosio dres sa državnim grbom, a Dragićević bio u stručnom štabu. Posle Partizana dolazim u još jedan veliki klub. Budućnost i Sutjeska su najveći klubovi u našoj zemlji, čast je biti deo ovakvog kluba. Cilj je da vratimo titulu u Podgoricu”, naglasio je Delibašić.

Dragićević i Delibašić će na klupi Budućnosti debitovati 15. septembra kada je na programu sedmo kolo i kada Budućnost gostuje ekipi Grblja u Radanovićima.