Vlaisavljević za SK: Želimo pobedu u Nikšiću

Crna Gora 21. sep. 201821:34 > 21:35
Podeli:
FK Budućnost

Dosta turbulencija je potreslo Budućnost u prvom od četiri kruga takmičenja, ali i pored toga se nalaze na poziciji dva na tabeli. Sledi veliki derbi, okršaj sa Sutjeskom u Nikšiću.

Budućnost je posle samo šest odigranih kola ostala bez trenera jer je Zoran Govedarica odlučio iz porodičnih razloga da napusti klub i glavni grad Crne Gore. Ne njegovo mesto je postavljen tandem Radisav Dragićević i Andrija Delibašić. Podgoričani su pobedili Grbalj sa 1:0, a zatim remizirali sa Rudarom 0:0.

Derbi je derbi i favorita nema. Bez obzira da li se utakmica igrala u Nikšiću ili Podgorici. Pored toga, ni mi ni Sutjeska nismo krenuli šampionat u sladu sa očekivanjima, ali to se sve zaboravlja i briše kada počne okršaj koji sledi. Mi smo u blagoj psihološkoj prednosti jer imamo bodovnu prednost u odnosu na rivala. Sa velikom željom i sa mnogo motiva putujemo u Nikšić, a cilj je naravno pobeda koja bi nam dala krila u nastojanju da ostvarimo cilj, a to je osvajanje šampionske titule”, rekao je za Sport Klub Miljan Vlaisavljević, momak koji je pre dve godine nosio dres Sutjeske i postigao gol odluke u finalu Kupa protiv Grblja.

DEVETO KOLO: Subota: Rudar – Iskra, Lovćen – Zeta, Petrovac – Titograd. Nedelja: Mornar – Grbalj, Sutjeska – Budućnost.

TABELA: Titograd 18, Budućnost 15, Petrovac 14, Iskra 13, Sutjeska 12, Lovćen 10, Zeta 9, Rudar 8, Grbalj 5, Mornar 2.