Miljan Vlaisavljević se vratio u Sutjesku

Crna Gora 24. jan. 201919:53 > 19:55
Podeli:
Privatna arhiva

Sutjeska je dobila veliko pojačanje. Aktuelni šampion koji se trenutno priprema u Igalu za nastavak sezone u kojoj će pokušati da osvoji duplu krunu, biće jači za Miljana Vlaisavljevića.

Miljan je u stvari povratnik u tim Sutjeske. Ubojiti golgeter je pre dve godine u finalu Kupa postigao gol odluke u velikom finalu protiv Grblja. Doneo je ekipi iz Nikšića trofej u Kupu i plasman u Evropu. Istog leta je doneo odluku koja je rastužila navijače Sutjeske. Vlaisavljević je prihvatio ponudu i stavio paraf na ugovor sa velikim rivalom, ekipom Budućnosti.

Prošle sezone, Sutjeska je na superioran način stigla do titule, a Budućnost je sezonu završila bez trofeja. Posle prvog dela tekuće sezone, izabranici Nikole Rakojevića i pored mnogo oscilacija i neočekivanih rezultata, drže lidersku poziciju sa četiri boda više u odnosu na Zetu i Mladost, odnosno sedam u odnosu na Budućnost. Pored toga, Sutjeska je zajedno sa ekipama Budućnosti, Lovćena i Petrovca izborila plasman u polufinale Kupa.

Podgoričani su nezadovoljni ostvarenim odlučili da raskinu saradnju sa sedmoricom igrača među kojima je bio i Vlaisavljević. Miljan je pokušavao da nađe angažman u inostranstvu, ali kada se pojavila mogućnost da se vrati u Sutjesku nije se dvoumio ni jednog trenutku.

Sutjeska je dobila veliko pojačanje u napadu, a navijači dodatni razlog da veruju da će posle osvojenog Kupa, pa titule, Sutjeska ove sezone osvojiti duplu krunu.