Pamić napustio Titograd, menja ga Mulalić

Crna Gora 30. jan 201914:09 > 14:11
FK Mladost

Igor Pamić više nije trener OFK Titograda. Hrvatski stručnjak je odlučio da napusti Podgoricu, a njega će kako saznajemo zameniti na mestu prvog trenera Edis Mulalić koji je sezonu počeo kao trener Rudara iz Pljevalja.

Kako je saopšteno iz kluba, hrvatski trener je na sastanku sa Upravnim odborom kazao da ne može da nastavi da obavlja dužnost šefa stručnog štaba podgoričkog kluba zbog privatnih obaveza, zbog kojih je propustio i početak priprema.

Veoma mi je žao što je naša saradnja morala da se završi na ovakav način. Zbog privatnih obaveza o kojima ne bih govorio moram da napustim klupu Titograda. Zbog nemogućnosti da se adekvatno posvetim poslu bio sam prinuđen da donesem ovu odluku. Hvala klubu, kolegama i igračima na veoma korektnom odnosu“, rekao je Igor Pamić nakon sastanka sa čelnicima Upravnog odbora.

Podsećanja radi, Igor Pamić je klupu OFK Titograda koji je prošle sezone do trofeja u Kupu stigao pod imenom Mladost, seo posle šokantne eliminacije Podgoričana u kvalifikacijama za Ligu Evrope od Toršavna sa Farskih Ostrva.

Uspeo je serijom pobeda da lansira OFK Titograd na čelo tabele, eliminisan je zajedno sa igračima iz Kupa, ali se očekivalo dosta u nastavku sezone, s obzirom da OFK Titograd kao i Zeta ima samo četiri boda manje u odnosu na lidera i aktuelnog šampiona Sutjesku, a tri više u odnosu na Budućnost.