Sutjeska i Nikšić slave – svet je lep kada sanjamo

Crna Gora 9. jun. 201919:49 > 19:58
Podeli:
FK Sutjeska/Marija Goranović

Fudbaleri Sutjeske organizovali su proslavu titule na Trgu Slobode u Nikšiću, a hit večeri je bila pesme kultne grupe Piloti pod nazivom Svet je lep kada sanjamo.

Fantastični rezultati pokazuju da se u Crnoj Gori i Nikšiću igra najbolji fudbal i nadam se da će tako biti ubuduće. Ja moram da kažem da je Opština Nikšić, kao jedan od finansijera kluba, zaista pomogala maksimalno koliko su mogućnosti dozvoljavale. Takođe, moram da se zahvalim i drugim sponzorima i svima onima koji su pomogli da se obezbedi jedno dobro finasiranje našeg kluba, tako da su stvoreni idealni uslovi da igrači postižu ovako dobre rezultate. Svakako, stručni štab na čelu sa  Pecom Rakojevićem je odradio svoj posao na najbolji mogući način i ja im se izuzetno zahvaljujem, posebno Pecu koji je čak i u nekim najtežim momentima uspo da smogne snage i da u zadnja dva kola vodi klub i osvoji titulu“, kazao je Veselin Grbović uz obećanje da će Opština nastaviti da finansira klub.

Povezano

U ime uprave FK Sutjeska prisutnima se obratio direktor kluba Nikola Jovović. On je izrazio zadovoljstvo što se Sutjeska vraća na staze stare slave.

Za samo godinu dana u Sutjesci proživite čitav jedan život, borite se, radite, strepite, radujete, smijete se, ljubite, tugujete, donosite odluke i grešite i sve to na kraju ima smisla samo ako napravite dobar rezultat i opravdate ukazano poverenje, a sve postaje lepo, lako i vreedno truda kada ste šampion. Sutjeska je danas veliki i ozbiljan klub, najbolji i najorganizovaniji u Crnoj Gori. Ipak, mi možemo i  moramo da budemo još bolji, da učinimo sve kako bi postali konkurentni sa klubovima koji nas čekaju u evropskim takmičenjima koja nam predstoje“, kazao je Jovović, zahvalivši svim ljudima koji su utkali sebe u uspeh Sutjeske.

FK Sutjeska/Marija Goranović

Naravno, velikom broju navijača i ljubitelja fudbala i sporta, obratio se u popularni “čudotvorac iz Nikšića”, Nikola Peco Rakojević.

Ovo je trenutak kad se svi zahvaljujemo nekom, pa ću ja ponoviti neke reči koje sam rekao i ranije. Kada imate ovakve igrače, onda ništa nije teško, kada imate navijače kao što imamo mi, onda opet ništa nije teško. Ljudi koji vode klub su uradili sve da funkcionišemo i radimo mirno. Rekao sam i ponoviću opet, radim posao koji volim, radim posao u klubu koji volim, radim posao u gradu koji najviše volim i ovaj grad je dokazao da zaslužuje prvaka“, rekao je Rakojević.

Pehar u ime igrača Sutjeske zajedno sa čelnicima kluba, stručnim štabom i svima onima koji su doprineli osvajanju titule prvaka Crne Gore podigao je kapiten Vladan Giljen.