Mijatović u Levskom, gde će Petković i Ljuljanović?

Crna Gora 18. jun. 201917:08 > 17:09
Podeli:
Getty images/ Srđan Stevanovic

Danijel Petković, Milan Mijatović i Damir Ljuljanović su golmanske uzdanice reprezentacije Crne Gore. U periodu koji sledi, sva trojica će promeniti sredinu.

Milan Mijatović je sa ekipom Budućnosti osvojio Kup Crne Gore, ali neće ostati u Podgorici. Mijatović koji je branio protiv selekcije FS Kosova i Češke, a svoj deo posla odradio maksimalno dobro iako je primio četiri gola, karijeru nastavlja u Bugarskoj. Mijatovićž je postigao dogovor sa Levskim iz Sofije, a ugovor je potpisan na dve godine (1+1). Danijel Petković je već tri godine u Lorijenu sa kojim se dve sezone borio za plasman u viši rang takmičenja.

Bio je standardan na golu, bio je prvi golman reprezentacije Crne Gore u kvalifikacijama za Mundijal i tokom Lige nacija. U sezoni koja je ostala iza nas, dosta toga se promenilo. Petković je izgubio status prvog čuvara mreže, a ovog leta će sigurno promeniti sredinu. Kako saznajemo, Danijel će ostati u Francuskoj, a dilema je da li će zadužiti opremu Klermona gde bi sigurno bio prva opcija na golu, ili prvoligaša Anžija koji traži alternativu za iskusnog Ludovika Batela. OFK Titograd napušta Damir Ljuljanović.

Odlični golman je uvek na širem spisku državnog tima, a za sada još uvek nije doneo definitvnu odluku gde će nastaviti karijeru. Na stolu ima tri ponude iz inostranstva, a trenutno su u toku pregovori. Finansijski deo ugovora je bitan, ali Damir insistira na tome da prilikom izbora nove sredine, izabere klub u kome će biti prva opcija ispred gola.