Plus osam greje Budućnost tokom zime

Crna Gora 15. dec 201915:18 > 15:20
Podeli:
FK Budućnost

Fudbaleri Budućnosti pobedili su Grbalj u odloženom meču 15. kola u Radanovićima sa 4:0, pa su na zimsku pauzu otišli sa kapitalom od osam bodova više u odnosu na Sutjesku

.

Svesni da se nalaze u situaciji da steknu kapital koji će jako teško biti dostižan u nastavku šampionata, iako je ostalo još mnogo da se igra, Podgoričani su maksimalno jako ušli u meč, dominiralu su od prvog do poslednjeg minuta i već na poluvremenu vodili sa 2:0. Golove su postigli Draško Božović sa bele tačke u 25. minutu, odnosno Igor Ivanović u 41. minutu.

Na osnovu viđenog u prvom poluvremenu, bilo je jasno da nešto mora drastično da se promeni na terenu da bi poslednjeplasirani Grbalj stigao do pozitivnog rezultata.

U nastavku meča, Grbalj je morao da krene ofanzivnije ka golu rivala, ostavio je dosta slobodnog prostora, a kazna je stigla u vidu još dva gola Budućnosti u režiji Igora Ivanovića i Dušana Stoiljkovića.

Tabela: Budućnost 44, Sutjeska 36, Iskra 32, Zeta 28, Podgorica 26, OFK Titograd 22, Rudar 21, Kom 19, OFK Petrovac 18, Grbalj 13.