Milić: Nastavljamo gde smo stali, ciljevi jasni

Crna Gora 8. maj 202018:45 > 18:48
FK Budućnost

Fudbaleri Budućnosti počeli su sa treninzima u skladu sa merama koje su propisali Nacioonalno koordinaciono telo i Institut za javno zdravlje Crne Gore.

U međuvremenu, Fudbalski savez je doneo odluku da se šampionat nastavi 1. juna, a Budućnost će u preostalih 13 kola, braniti 11 bodova prednosti u odnosu na Sutjesku, u borbi za toliko željenu titulu.

Klupski kamp na Starom aerodromu je nešto prazniji u odnosu na period pre prekida sezone. Razlog tome su novi uslovi treniranja, u manjim grupama uz obaveznu distancu tokom rada. Trener Mladen Milinković, igrači Dušan Stojiljković, Nikola Đurić, Aleksa Vidić i Nikola Vukajlović, su otputovali kućama tokom prekida prvenstva usled pandemije koronavirusa, tako da se sada nalaze u obaveznom karantinu od dve nedelje.

Svi se radujemo povratku klupskim obavezama, nastavićemo tamo gde smo stali i na kraju nadam se ostvariti zacrtane ciljeve za ovu sezonu. Naravno da će nam navijači nedostajati. Oni su uvek bili uz nas, naš dvanaesti igrač. U drugom delu sezone je ta podrška bila dodatno povećana, posebno na našem stadionu. Uprkos nemogućnosti da ih imamo uz sebe na terenu, njihovu podršku ćemo osećati kao da su tu.”, naglasio je Stefan Milić koji karijeru po završetku sezone nastavlja u Dinamu iz Zagreba.

Nadasve drugačiju atmosferu tokom treninga od one na koju su navikli, uspeo je podići dolazak Periše Pešukića na kamp, koji je postao otac.

Podsećanja radi, Pešukić je igrač Partizana koji kao pozajmljeni igrač brani boje tima iz Podgorice, odakle je i otišao u “crno-beli” tabor.