Krstović nastavlja borbu za mesto u timu Zvezde

Crna Gora 13. jul 202012:01 > 12:04
FSCG

Tokomprošle sezone, reprezentativac Crne Gore, Nikola Krstović, koji jeu Crvenu zvezdu stigao iz Zete, kao najbolji strelac šampionata Crne Gore, dobio je niz pohvala od članova stručnog štaba, ali ne i mnogo minuta u dresu seniorskog tima.

Borac bez mane i straha koji je pre polaska u Zvezdu poručio da će se boriti za mesto u timu do poslednjeg atoma snage, upravo je to i radio. Igrao je odlično u omladinskom pogonu, zatim bio jedan od najboljih igrača u filijali Crvene zvezde, ekipi Grafičara.

Istovremeno, bio je udarna igla mlade reprezentacije Crne Gore, a na njega ozbiljno računa i selektor seniorskog tima Faruk Hadžibegić u periodu koji sledi.

Maksimalno ozbiljan pristup i posvećenost, gotovo je izvesno, moraju da donesu željeni rezultat, a trener Zvezde, Dejan Stanković je u subotu obavio prozivku, nekoliko igrača je ostalo u Beogradu zbog virusa, a ostali su krenuli put Divčibara gde će obaviti bazične pripreme.

Na spisku igrača je naravno i Nikola Krstović koji je ponovo pokušati da ubedi nekada jednog od najboljih igrača Evrope da zaslužuje mesto u seniorskom pogonu aktuelnog šampiona Srbije, koji će pokušati da ponovo izbori plasman u Ligu šampiona.