FSCG: Zeta izgubila 3:0, čeka se Disciplinska komisija

Crna Gora 19. okt 202017:41 > 17:42
Podeli:
FSCG

Komisija za takmičenje Fudbalskog saveza Crne Gore registrovala je prekinutu utakmicu između Budućnosti i Zete službenim rezultatom 3:0 u korist domaće ekipe.

Meč je prekinut desetak minuta pre kraja, kada je nakon isključenja fudbalera Zete Srđana Krstovića na insistiranje jednog od čelnika tima iz Golubovaca, Jugoslava Lambulića, gostujući tim napustio teren stadiona pod Goricom.

“U 78. minutu sudija utakmice isključio je iz igre Srđana Krstovića, igrača FK Zeta, zbog udaranja protivničkog igrača laktom u predelu glave. Nakon isljučenja pomenutog igrača došlo je do negodovanja gostujućih igrača zbog odluke sudije da isključi iz igre Srđana Krstovića.

U protestima na sudijsku odluku najviše se isticao Mijat Lambulić, igrač FK Zeta, zbog čega je glavni sudija utakmice i njemu pokazao crveni karton, nakon čega su svi igrači napustili teren i otišlli u svlačionicu.

Službena lica utakmice sačekala su određeno vreme, a pošto se igrači FK Zeta nisu vratili na teren glavni sudija je prekinuo utakmicu”, saopšteno je iz Komisije za takmičenje FSCG.

Sada je na potezu Disciplinska komisija, koja će izvesno kazniti Zetu kao klub, pojedine fudbalere tima sa Trešnjice, a moguće je i čelnike kluba.