Božović: Pobeda nad Titogradom za mirnu pauzu

Podeli:
FK Budućnost

Fudbaleri Budućnosti u nedelju 8. novembra, sa početkom u 15 časova i 30 minuta odmeriće snage sa ekipom OFK Titograda, a pobedom će nastojati da zaokruže sjajan period u kojem su ostvarili sedam pobeda, uz remi protiv Dečića.

Izabranici Mladena Milinkovića imaju dva boda više u odnosu na Dečić, osam više u odnosu na Podgoricu i Zetu, devet u odnosu na Sutjesku, a pride imaju i utakmicu manje u odnosu na pratioce. Pored toga, Budućnost je u minula dva kola, slavila u dva derbija, protiv Sutjeske i Podgorice.

Povezano

Želimo da zadovoljni odemo na pauzu koja sledi zbog obaveza reprezentacije u Ligi nacija, zato je najbitnije da osvojimo tri boda. Čeka nas težak i čvrst meč, velika borba na sredini terena. OFK Titograd je spoj mladosti i iskustva, igra sa dosta oscilacija, ali su pokazali da su kadri da pomrse račune favoritima na papiru. Maksimalno motivisano, sa mnogo samopouzdanja ulazimo u meč koji sledi, a cilj je kao što sam i rekao pobeda”, naglasio je Draško Božović, jedan od najboljih igrača Budućnosti i šampionata Crne Gore.

Draško Božović je najbolji strelac Budućnosti u dosadašnjem delu sezone sa pet postignutih golova, a bio je meč viner protiv Sutjeske u Nikšiću – 1:0.

Sve će zavisiti od toga kako se otvori utakmica. Verovatno se neće umirati u lepoti, jer su bodovi važni nama, ali i OFK Titogradu. Ekipa koja dobije bitku na sredini terena, biće bliža pobedi, a verujem, na kraju stići do nje. Kao i svi u timu očekujem da će to biti Budućnost. Nije bitno ko će biti strelac u meču koji sledi, jedino je bitno da stignemo do pobede”, zaključio je Božović.

13. kolo
OFK Titograd – Budućnost, Sutjeska – Jezero, OFK Petrovac – Rudar, Podgorica – Iskra, Dečić – Zeta.

TABELA: Budućnost (-1) 25, Dečić 22, Podgorica 18, Zeta 18, Iskra 16, Sutjeska 16, Jezero 15, Rudar 12, OFK Titograd 12, OFK Petrovac 7.

FK Budućnost