Andrija Ražnatović se vratio u Budućnost

Podeli:
Andrija Ražnatović
FOTO: FK Budućnost

Posle Marka Mrvaljevića, koji je stigao iz OFK Titograda, aktuelni šampion Crne Gore, ekipa Budućnosti je vratila još jednog igrača koji je prošao mlađe selekcije kluba.

U pitanju je Andrija Ražnatović (20) koji je potpisao jednogodišnji ugovor, sa opcijom da ugovor bude produžen na još dve godine. Talentovani levi bek, vratio se u Budućnost, nakon 54 odigrane utakmice u šamponatu Crne Gore, koje je sakupio igrajući za Rudar (2018/19) i Petrovac (2019/20, 2020/21).

Budućnost je klub mog detinjstva, a povratak na mesto gde je sve počelo predstavlja veliki izazov. Od samog starta mi je imponovalo interesovanje našeg najvećeg kluba, tako da sam prezadovoljan što sam se vratio u Budućnost“, rekao je mladi reprezentativac Crne Gore za sajt kluba i nastavio:

Od sebe očekujem da radim maksimalno na svakom treningu i da opravdam poverenje stručnog štaba i uprave kluba. Cilj kluba se zna, to je dugo čekana dupla kruna, a nadam se da ću pomoći timu da dođemo do zacrtanog cilja.”

Ražnatović je jesenas odigrao 14 utakmica za ekipu Petrovca, a postigao je i dva gola, protiv OFK Titograda i Sutjeske.

Istovremeno, prvi profesionalni ugovor sa ekipom Budućnosti i to na dve godine potpisao je Petar Vuković (18), koji će u drugom delu sezone biti pozajmljen ekipi Jezera iz Plava.

Komentari

Vaš komentar