Brnović debituje protiv Iskre, Džudović protiv Rudara

Podeli:
FK Budućnost

Nastavlja se šampionat Crne Gore u fudbalu, a između dve runde, glavni favoriti za osvajanje titule, pre početka sezone, Sutjeska i Budućnost su promenili trenere. Umesto Milija Savovića u Nikšić je stigao Nenad Brnović, a umesto Aleksandra Nedovića, u Podgoricu, Miodrag Džudović.

Miodrag Džudović će nastojati da pokrene Budućnost, koja je posle eliminacije u Ligi konferencija od Brendablika sa Islanda, poražena od Petrovca – 4:2 i Dečića – 2:0. Budućnost u narednom kolu očekuje teško gostovanje u Pljevljima. Rudar je u dosadašnjem delu sezone, pobedio Mornar – 1:0, izgubio od Jezera – 3:1,  sa Iskrom je odigrao nerešeno – 0:0.

FK Budućnost

Sujeska, koja je u Ligi šampiona eliminisana od bugarskog Ludogoreca, a u Ligi konferencija od Klaksvika sa Farskih Ostrva, klecala je i u šampionatu. Poedila je Jezero sa 3:0, odigrala nerešeno sa Jedinstvom u Bijelom Polju – 1:1, poražena je od Monara u Baru sa 2:1. Sledi duel sa Iskrom koja je odigrala nerešeno sa Rudarom – 0:0, a poražena je od Dečića sa 3:0.

FK Sutjeska

Derbi se igra u Petrovcu, a snage će odmeriti ekipe koje nisu osetile gorčinu poraza za sada. Petrovac je slavio protiv Arsenala iz Tivta – 1:0, Budućnosti – 4:2 i Jedinstva – 1:0. Dečić je pobedio Iskru sa 3:0, Mornar sa 1:0, Budućnost sa 2:0. Obe ekipe su pokazale da su kadre sa umešaju u borbu za trofeje u Crnoj Gori.

FSCG

Arsenal iz Tivta, koji debituje u elitnom društvu, poražen je od Petrovca i Jezera, slavio je protiv Jedinstva, a sada ga očekuje duel sa Mornarom iz Bara, koji posle pobede nad Sutjeskom, sa mnogo samopouzdanja očekuje duel koji sledi.

Jedinstvo koje je osvojilo bod protiv Sutjeske, a poraženo od Petrovca i Arsenala, nastojaće da stigne do novih bodova protiv Jezera. Ekipa iz Plava je u dosadašnjem delu sezone pobedila Arsenal i Rudar, a poražena je od Sutjeske.

Komentari

Vaš komentar